Универсален охладител за масло

Nanjing Majestic Company се намира в Дзянсу, Китай. Нашата компания е един от китайските производители на универсални маслени охладители. Имаме повече от дванадесет години опит в производството на универсални маслени охладители. Можем да произведем персонализиран универсален охладител за масло, а също така да имаме и охладител за запаси, който можете да изберете. Можем да произведем повечето охладители за масло, като камиони, строителни превозни средства, ежедневни превозни средства и състезателни автомобили. Освен това нашата фабрика е сертифицирана от ISO / TS16949 .Нашият добре обучен екип по продажбите може по всяко време да ви предостави различни консултации и изисквания относно подобрения на продуктите и производителността. Можете да се свържете с нас по телефона или имейл, ние приветстваме вашите въпроси и обратна връзка.

Универсалният маслен охладител е важна добавка към високоефективния двигател. Моторното масло лесно се прегрява, прави го тънко, а защитата на важни части на двигателя е недостатъчна, което води до преждевременно износване на двигателя. Това важи особено за PD двигателите, които са известни с прекомерното износване на разпределителния вал. Универсалният охладител на маслото е универсален комплект, който може да се монтира на място. Трябва да се монтира там, където въздушният поток е лесен за преминаване, като радиатор или фара за мъгла в предната част на автомобила. Универсалните скоби могат да бъдат изрязани или огънати, за да се поберат в правилната позиция.

Ние можем да поръчаме универсален охладител за масло според вашите изисквания и чертеж. Нашата компания има отдел за изследвания и разработки и е получила много патентни сертификати. Нашите продукти се изнасят за Русия, Европа, Южна Америка, Северна Америка, Южна Африка, Югоизточна Азия, Индия и много други страни и региони в света. Винаги сме се придържали към бизнес философията „качество първо, първо клиент и печелившо сътрудничество“. Докато отваряме пазара, ние продължаваме да обръщаме повече внимание на подобряването на професионалното ниво и цялостната конкурентоспособност на групата. Стремете се да осигурите най-професионалното обслужване. Очакваме да работим с вас.
Купете Универсален охладител за масло от нашата фабрика, която е един от водещите производители и доставчици на Универсален охладител за масло в Китай. Нашите продукти предоставят добро обслужване като Едногодишна гаранция. Ако искате да получите продукти с отстъпка, можете да ги получите от нас. Нашите продукти не само предоставят безплатна проба, но също така предоставят и оферти. Ние също имаме висококачествени продукти, които са персонализирани. Добре дошли приятели и клиенти от страната и чужбина, за да посетят нашата фабрика и да си сътрудничат с нас, надяваме се да можем да спечелим двойно.