Линия за производство на радиатори

Nanjing Majestic Company е един от професионалните доставчици на производствени линии за радиатори в Китай. Ние не само произвеждаме радиатори, но също така предоставяме на клиентите производствена линия за радиатори. Ние сме в добра позиция не само да ви предоставим висококачествен монтаж, но и отличното сервизно обслужване. Добре обучените инженери ще ви предложат всякаква техническа поддръжка. Нашата цел е да решим нуждите на клиентите и да произвеждаме висококачествени продукти и машини. В момента нашите машини се продават в много страни в Азия, Америка, Европа и Океания. Всякакви проблеми Можете да дойдете да се консултирате с нас по всяко време и да очакваме сътрудничество с вас.

Производствена линия на радиатора, включваща машина за перки на радиатора, пещ за запояване, машина за изпитване на течове, машина за рязане на тръби, машина за тръби, машина за сглобяване на ядро ​​и др. включително прави ребра, офсетни ребра и гофрирани ребра.Закална пещ, използвана главно за спояване на алуминиеви части в защитна атмосфера Машина за изпитване на течове, използвана главно за изпитване на запечатване на продукти, водоустойчив тест, тест за ниво на защита IP. Машината за рязане на тръби е подходяща за рязане на сплавни тръби, тръби от въглеродна стомана, тръби от неръждаема стомана и тръби от цветни метали. Машините за производство на тръби се използват главно за производство на автомобилни радиаторни тръби, интеркулерни тръби и кондензаторни тръби. Автоматичната машина за сглобяване на сърцевина използва непрекъснато доставяни перки и тръби и ръчно инсталирани основни части (събирателни тръби) и странични плочи, за да сглоби сърцевините на топлообменника по специфични спецификации, изисквани от клиентите.

Предимството на производствената линия на радиатора от нашата компания:
1. Висока ефективност: На всяко запитване или имейл, който имате, ще получите отговор в рамките на 24 часа.
2. Професионален: повече от десет години екип за техническа и търговска поддръжка, за да ви осигури най-доброто обслужване.
3. Опаковане и транспортиране: Преди опаковането трябва да се извършат строги тестове, за да се гарантира, че няма изтичане.
4. Висококачествена и конкурентна цена: Използваме висококачествени материали, разполагаме с модерно производствено оборудване, строги производствени изисквания и разумни цени.
Купете Линия за производство на радиатори от нашата фабрика, която е един от водещите производители и доставчици на Линия за производство на радиатори в Китай. Нашите продукти предоставят добро обслужване като Едногодишна гаранция. Ако искате да получите продукти с отстъпка, можете да ги получите от нас. Нашите продукти не само предоставят безплатна проба, но също така предоставят и оферти. Ние също имаме висококачествени продукти, които са персонализирани. Добре дошли приятели и клиенти от страната и чужбина, за да посетят нашата фабрика и да си сътрудничат с нас, надяваме се да можем да спечелим двойно.