Машина за перки на радиатора

Nanjing Majestic Company е един от доставчиците на машини за радиаторни ребра в Китай. Нашата компания осигурява производството на автомобилни резервоари за вода, бойлери, кондензатори, изпарители, както и разнообразие от специално оборудване на производствената линия, като машина за перки на радиатора, спояване пещ и др., в същото време можем да проектираме разнообразие от специално оборудване според изискванията на клиента. Осигурете изискванията на клиентите, иновации непрекъснато въз основа на оригинала и получавайте повече предимства в производствената линия. В същото време компанията сформира технически екип и квалифициран персонал, строга система за управление на качеството и система за обслужване на клиенти, от разработка до следпродажбено обслужване, започвайки от търсенето на клиентите и обръщайки внимание на стойността на удовлетвореността на клиентите. С искрено отношение, отлично качество, перфектно обслужване, за посрещане на клиенти, за постигане на удовлетвореност на клиентите с нашата печеливша стратегия.

Машината за радиаторни ребра е вид преса за ребра, която може да произвежда квадратни перки с височина 10 мм, включително прави ребра, офсетни и гофрирани перки. Приложенията включват: авиация, криогенни, индустриални, автомобилни. Един от най-важните процеси във всяка операция по производство на топлообменник е производството на перки. За много от тези топлообменници перките, които ще бъдат произведени, ще бъдат произведени на машина за щамповане на рециклиращи перки, известна също като Fin Press. Разработихме пълна линия машини за оформяне на перки, включително една от най-модерните в техническо отношение машини с висока точност, налични на на пазара днес. И ние ще проектираме фин преса специално за изискванията на вашето приложение.

Машината на радиаторните перки може да поддържа височината на перките и точността на стъпката чрез специална матрица. Чрез смяна на перката на перката, набор от машини за перки може да се използва за производство на различни перки (офсетна перка, права перка, перфорирана перка, перка на жалузи, перка с квадратна вълна, перка на рибена кост и др.). Моля, предоставете вашите спецификации на ребрата, включително височина на ребрата, стъпка, дебелина, материал, максимална дължина на потока на ребрата и т.н.
Купете Машина за перки на радиатора от нашата фабрика, която е един от водещите производители и доставчици на Машина за перки на радиатора в Китай. Нашите продукти предоставят добро обслужване като Едногодишна гаранция. Ако искате да получите продукти с отстъпка, можете да ги получите от нас. Нашите продукти не само предоставят безплатна проба, но също така предоставят и оферти. Ние също имаме висококачествени продукти, които са персонализирани. Добре дошли приятели и клиенти от страната и чужбина, за да посетят нашата фабрика и да си сътрудничат с нас, надяваме се да можем да спечелим двойно.