Тест машина за течове

Nanjing Majestic Company е един от професионалните доставчици на тестове за течове в Китай. Нашата машина за тестове за течове се изнася за Русия, Европа, Южна Америка, Северна Америка, Южна Африка, Югоизточна Азия, Индия и много други страни и региони в света. предоставят подробни инструкции и съдържание за обучение.

Тест за течове, контролиран от компютърен микрокомпютър, с функция за сканиране на баркод и функция за дистанционно управление. Той се използва широко в онлайн тестове за херметичност, тест за запечатване на радиатори, кондензатори, охладители, мед, автомобилни радиатори, алуминиеви радиатори: алуминиеви радиатори от лят подложка, стоманено-алуминиеви композитни радиатори, изцяло алуминиеви радиатори и др. Може да се използва за изпитване на херметичност и запечатване в лаборатория. Нашият опит в автоматизираното оборудване на производствената линия и автоматизацията на процесите подобрява функцията на автоматичните детектори за течове на радиатора, като по този начин предоставя цялостни услуги за индустрията. Тестовете за течове са ниша на инженерството, понякога наричана тестване под налягане или вакуум. Нашите техници разполагат с богатство от знания и опит и могат да помогнат на клиентите при определяне на приемливи нива на течове или граници на течове, както и да проектират и предоставят автоматични машини за тестване на радиатора, за да тестват надеждно колко артикула изтичат.

Характеристиките и предимствата на тестовата машина са главно следните:
Тестовата машина може количествено да тества течове и е преминала стандарта ISO9000, тестовата машина може бързо да бъде почистена и изпитана на сухо, лесно да бъде включена в автоматичната или ръчна производствена линия, автоматична граница за преминаване / неуспех, автоматична марка за преминаване / неуспех. преодолява външните смущения и реализира директно откриване на течове на диференциално налягане. Резултатите от теста са интуитивни и рентабилни. Това е идеалното оборудване за много тестове за херметичност.
Машината за изпитване на течове се използва широко за онлайн тестване на въздухонепропускливост на радиатори, кондензатори, охладители, мед, автомобилни радиатори, алуминиеви радиатори: алуминиеви радиатори под налягане, композитни радиатори от стомана-алуминий, изцяло алуминиеви радиатори и др., Тест на уплътнението, може да се използва и за изпитване на херметичност и тест за уплътнение в лаборатория.
Купете Тест машина за течове от нашата фабрика, която е един от водещите производители и доставчици на Тест машина за течове в Китай. Нашите продукти предоставят добро обслужване като Едногодишна гаранция. Ако искате да получите продукти с отстъпка, можете да ги получите от нас. Нашите продукти не само предоставят безплатна проба, но също така предоставят и оферти. Ние също имаме висококачествени продукти, които са персонализирани. Добре дошли приятели и клиенти от страната и чужбина, за да посетят нашата фабрика и да си сътрудничат с нас, надяваме се да можем да спечелим двойно.