Тръба за интеркулер

Компанията Nanjing Majestic е създадена през 2007 г. Нашата компания се фокусира върху производството на радиаторна тръба, тръба за междинен охладител и тръба за охладител на масло за повече от 12 години. Ние сме един от най-големите доставчици на интеркулерни тръби в Китай. Освен това нашата фабрика е сертифицирана по ISO / TS16949. Определено сме в състояние да Ви предложим качествени продукти и конкурентни цени. Ние сме в добра позиция не само да Ви доставим висококачествени тръби , но и отличното следпродажбено обслужване. Добре обучените инженери ще ви предложат всякаква техническа поддръжка.Също така, ние можем да произведем персонализирана тръба Intercooler, тръба на радиатора и други алуминиеви тръби за клиенти, ако имате размер на чертеж или детайл, ние можем да разработим за вас. Ако има нужда, можете да се свържете с нас по всяко време.

Интеркулерът е важна част от системата за компресор. Това е аксесоар с турбокомпресор, чиято функция е да подобри ефективността на вентилацията на двигателя. Независимо дали става въпрос за двигател с компресор или двигател с турбокомпресор, се изисква компресор. Интеркулерът е монтиран между газовите колектори, а повечето от материалите, използвани в интеркулера, са правоъгълни квадратни тръби за междинно охлаждане.

Характеристиките на продукта на тръбата за междинно охлаждане, предоставена от нашата компания: леко тегло, лесна за заваряване, добра устойчивост на корозия, добра устойчивост на напрежение, малък диапазон на отклонения, високо качество на повърхността. слънчеви приложения. От създаването ни през 2007 г. имаме богат опит в производството на алуминиеви тръби за междинни охладители в Китай и продуктите ни се продават в Европа, Седмично, Океания, Азия и други страни. Ние се фокусираме върху производството на висококачествени продукти, така че се радваме на добра репутация в областта на алуминия. Ако имате някакви нужди, можете да се свържете с нас по всяко време. Очакваме с нетърпение да си сътрудничим с вас.
Купете Тръба за интеркулер от нашата фабрика, която е един от водещите производители и доставчици на Тръба за интеркулер в Китай. Нашите продукти предоставят добро обслужване като Едногодишна гаранция. Ако искате да получите продукти с отстъпка, можете да ги получите от нас. Нашите продукти не само предоставят безплатна проба, но също така предоставят и оферти. Ние също имаме висококачествени продукти, които са персонализирани. Добре дошли приятели и клиенти от страната и чужбина, за да посетят нашата фабрика и да си сътрудничат с нас, надяваме се да можем да спечелим двойно.