Интеркулер правоъгълна тръба

Тъй като интеркулерът всъщност е аксесоар с турбокомпресор, неговата функция е да намали температурата на високотемпературния въздух след тласъка, така че да намали топлинното натоварване на двигателя, да увеличи обема на входящия въздух и след това да увеличи мощността на двигател. За компресорните двигатели интеркулерът е важен компонент на системата за компресор. Независимо дали става въпрос за двигател с компресор или двигател с турбокомпресор, между компресора и всмукателния колектор трябва да се монтира интеркулер. Материалът, използван в алуминиевия интеркулер, е предимно алуминиева интеркулер с правоъгълна тръба.

Nanjing Majestic е професионален производител на алуминиеви тръби за радиатори, интеркулер и охладител за масло. Имаме видове тръби на склад и можем да поръчаме тръби според чертежа и изискванията на клиентите. Като например алуминиева интеркулер правоъгълна тръба, алимуним радиаторна тръба, кръгла тръба и др.

Купете Интеркулер правоъгълна тръба от нашата фабрика, която е един от водещите производители и доставчици на Интеркулер правоъгълна тръба в Китай. Нашите продукти предоставят добро обслужване като Едногодишна гаранция. Ако искате да получите продукти с отстъпка, можете да ги получите от нас. Нашите продукти не само предоставят безплатна проба, но също така предоставят и оферти. Ние също имаме висококачествени продукти, които са персонализирани. Добре дошли приятели и клиенти от страната и чужбина, за да посетят нашата фабрика и да си сътрудничат с нас, надяваме се да можем да спечелим двойно.