Авторадиатор

Нашата компания е създадена през 2007 г. и е специализирана в областта на авточасти и аксесоари за резервни части и превозни средства. „Качество и обслужване“ винаги е бил нашият основен принцип и ангажимент към клиентите по целия свят. Гамата от продукти, които предлагаме, включва генераторни радиатори, новаторски радиатори, автомобилни радиатори, радиаторни сърцевини, индустриални радиаторни сърцевини, странични скоби на радиатора, маслени охладители. Приветстваме клиентите да проектират и ODM да разработят нови продукти. Ние можем да произвеждаме персонализиран автоматичен радиатор за клиентите. Винаги гарантираме, че нашите продукти могат да бъдат безопасно използвани и приети от всички клиенти. Ако се интересувате от нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Авторадиаторът е съществена част от охладителната система на автомобилния двигател с водно охлаждане. Автомобилният радиатор се развива в посока лека, висока ефективност и икономичност. Структурата на автомобилния радиатор постоянно се адаптира към новата разработка. Алуминиевият радиатор се използва все повече в камиони и инженерни превозни средства. Основното предимство на нашия авторадиатор е, че е ръчно заварен от квалифицирани заварчици. И използването на автоматичен радиатор на ребра и тръби с висока плътност за подобряване на ефективността на охлаждане. Стриктен контрол на качеството, в допълнение към теста за налягане, всеки радиатор на автомобила трябва да премине и теста за солен спрей. Високочестотен тест за вибрации, използван за изпитване на устойчивост на корозия и тест за якост на автомобилния радиатор. А нашият автомобилен радиатор след полиране, за постигане на огледален ефект или може да бъде боядисан в черно.

Нашата организация се подпомага от квалифициран професионален екип, който ни помага в производството на продуктови серии, които отговарят на индустриалните стандарти за качество. Тези професионалисти се ангажират да поддържат здравословна работна среда на работната станция, което ни помага да запазим името, което сме спечелили. Тъй като сме ISO сертифицирана организация, ние винаги се стремим да поддържаме отличното качество на нашите продукти и следователно извършваме всички дейности под надзора на нашите опитни професионалисти. Освен това всички продукти могат да бъдат доставени на пазара само след проверка на различни качествени параметри. С нашето отлично качество на продукта, ориентиран към клиентите подход и коректна бизнес политика, спечелихме доверието на много клиенти. В момента авторадиаторът се продава на Обединеното кралство, САЩ, Саудитска Арабия, ОАЕ, Русия, Бразилия, Япония и много други страни.
Купете Авторадиатор от нашата фабрика, която е един от водещите производители и доставчици на Авторадиатор в Китай. Нашите продукти предоставят добро обслужване като Едногодишна гаранция. Ако искате да получите продукти с отстъпка, можете да ги получите от нас. Нашите продукти не само предоставят безплатна проба, но също така предоставят и оферти. Ние също имаме висококачествени продукти, които са персонализирани. Добре дошли приятели и клиенти от страната и чужбина, за да посетят нашата фабрика и да си сътрудничат с нас, надяваме се да можем да спечелим двойно.