Алуминиева тръба

NANJING MAJESTIC AUTO PARTS CO., LTD. се фокусира върху решаването на проблеми с охлаждащата система за топлообмен, осигуряване на топлообменни алуминиеви материали за автомобилната индустрия, климатичната индустрия, специализирана в производството на различни видове прецизни топлообменни алуминиеви тръби и други свързани автомобилни части за радиатори, климатични системи. е един от най-големите доставчици на алуминиеви тръби в Китай. Продуктите включват различни композитни алуминиеви намотки - алуминиеви плочи - алуминиево фолио - високочестотни заварени алуминиеви тръби, екструдирани тръби. Прецизна високочестотна заварена алуминиева тръба за радиатор, тръба за междинен охладител, тръба за охладител с масло, тръба за кондензатор, които отговарят на най-високите стандарти за качество в автомобилната индустрия. Ние предоставяме на клиентите висококачествени продукти, добро обслужване и помагаме на клиентите да подобрят конкурентоспособността, удовлетвореността на клиентите е фокусът на нашата работа.

Алуминиевата тръба, която предлагаме, е най-често използваният алуминий в структурни приложения. Има над средно устойчивост на корозия, добра обработваемост и е много подходящ за заваряване, термична обработка, устойчивост на напукване на напрежение и немагнитни. В допълнение, той има висока устойчивост на корозия и често се използва при външни структурни приложения, като парапети и декоративни ленти. Те имат способността да пренасят топлина бързо и ефективно, което ги прави идеални материали за процеси на пренос на топлина. Те могат да предоставят спецификации и размери на водещи пазарни цени според специфичните приложения на клиентите.

Компанията Nanjing Majestic е създадена през 2007 г. и има повече от 12 години опит в производството на алуминиеви тръби. Освен това нашата фабрика е сертифицирана по ISO / TS16949, така че качеството е гарантирано. Имаме каталог с различни спецификации и модели, от които можете да избирате. Ако имате собствен дизайн, моля, предоставете чертежи, ние ще изработим според вашите чертежи и изисквания. Ако имате някакви нужди или въпроси, можете да се свържете с нас по всяко време. Очакваме да имаме дългосрочно сътрудничество с вашата компания.
Купете Алуминиева тръба от нашата фабрика, която е един от водещите производители и доставчици на Алуминиева тръба в Китай. Нашите продукти предоставят добро обслужване като Едногодишна гаранция. Ако искате да получите продукти с отстъпка, можете да ги получите от нас. Нашите продукти не само предоставят безплатна проба, но също така предоставят и оферти. Ние също имаме висококачествени продукти, които са персонализирани. Добре дошли приятели и клиенти от страната и чужбина, за да посетят нашата фабрика и да си сътрудничат с нас, надяваме се да можем да спечелим двойно.