Алуминиев интеркулер

Компанията Nanjing Majestic Auto Parts стартира през 2007 г. и е един от най-големите производители на алуминиеви интеркулери в Китай. Поддържаме много слаб бизнес модел, като се фокусираме върху производството на висококачествен, рентабилен алуминиев интеркулер. Ние можем да отговорим на нуждите на почти всеки, независимо дали искате да изградите междинен охладител за камион или междинен охладител за състезателна кола, ние ще ви предоставим услуга. Имаме повече от 80 служители, от които отделите за технологии и научноизследователска и развойна дейност представляват 10%. Ако имате чертежи или подробна информация за размера, ние можем да изработим персонализиран алуминиев интеркулер за вас. Обадете ни се или имейл и ни позволете да ви помогнем да постигнете целите си за автомобил. Очакваме Вашето запитване.

Intercooler всъщност е аксесоар с турбокомпресор. Функцията на междинния охладител с турбокомпресор е да намали температурата на високотемпературния въздух след презареждане, така че да намали топлинното натоварване на двигателя, да увеличи въздухозаборника и след това да увеличи мощността на двигателя. За двигател с турбокомпресор интеркулерът е важна част от системата с турбокомпресор. Независимо дали става въпрос за двигател с турбокомпресор или двигател с турбокомпресор, е необходимо да се инсталира междинен охладител с турбокомпресор между турбокомпресора и всмукателния колектор. С развитието на автомобилната индустрия все повече клиенти избират по-лек алуминиев интеркулер, особено за състезателни автомобили, и все повече използват алуминиеви междинни охладители.

Компанията Nanjing Majestic има повече от 12 години опит в производството на алуминиев междинен охладител, охладител за масло, радиатор и някои аксесоари и др. Радваме се, че работим с много компании от цял ​​свят. Освен това нашата фабрика е сертифицирана по ISO / TS16949. Определено сме в състояние да Ви предложим качествени продукти и конкурентни цени. Ние сме в добра позиция не само да Ви доставим висококачествен монтаж, но и отлично следпродажбено обслужване. Добре обучените инженери ще ви предложат каквато и да е техническа поддръжка. Ако имате нужда, заповядайте да ни изпратите имейл или да се обадите като. Очакваме с нетърпение да си сътрудничим с вас.
Купете Алуминиев интеркулер от нашата фабрика, която е един от водещите производители и доставчици на Алуминиев интеркулер в Китай. Нашите продукти предоставят добро обслужване като Едногодишна гаранция. Ако искате да получите продукти с отстъпка, можете да ги получите от нас. Нашите продукти не само предоставят безплатна проба, но също така предоставят и оферти. Ние също имаме висококачествени продукти, които са персонализирани. Добре дошли приятели и клиенти от страната и чужбина, за да посетят нашата фабрика и да си сътрудничат с нас, надяваме се да можем да спечелим двойно.