Алуминиева сплав

Nanjing Majestic Company е един от професионалните доставчици на алуминиеви сплави в Китай. Предоставяме най-добрите технически консултации преди продажбите и професионални услуги за следпродажбено обслужване за повечето потребители. Отдавна обръщаме голямо внимание на реалните нужди на клиентите, подобряването на ефективността и производствения капацитет, за да гарантираме, че продуктите осигуряват стабилност и високи разходи, ще направим всичко възможно, за да намалим разходите на клиентите и да осигурим високо качество Продукти, услуги от алуминиева сплав и рентабилни цялостни решения, които отговарят на очакванията на клиентите.
Алуминиевата сплав е сплав на основата на алуминий и определено количество други легиращи елементи и е един от леките метални материали. В допълнение към общите характеристики на алуминия, алуминиевите сплави имат и специфични характеристики на сплавите поради различните видове и количества добавени легиращи елементи. Плътността на алуминиевата сплав е 2.63~2.85g / cm, има висока якост (σb е 110~650MPa), специфичната якост е близка до тази на високолегираната стомана, специфичната твърдост е по-висока от тази на стоманата, има добри отливки и ефективност на обработка на пластмаса и добра електрическа проводимост. , Топлопроводимостта, добра устойчивост на корозия и заваряемост, може да се използва като структурни материали, има широк спектър от приложения в космическата, авиационната, транспортната, строителната, електромеханичната, леката и ежедневните нужди.
Алуминиевата сплав има висока специфична якост, леко тегло, добра течливост, силна способност за пълнене, добра устойчивост на корозия и ниска точка на топене. Той се използва широко в трактори, локомотивни части, електронни продукти, медицинско оборудване, архитектурна декорация и други индустрии. Алуминиевата сплав има отлична пластичност и се използва широко в индустрията за ежедневни нужди и хранителната промишленост. В областта на предаването на енергия проводниците от алуминиева сплав имат ниска цена, леко тегло, добра устойчивост на корозия, пренос на топлина, лесно проводимост и устойчивост на износване, така че хората обръщат все повече и повече внимание.
Купете Алуминиева сплав от нашата фабрика, която е един от водещите производители и доставчици на Алуминиева сплав в Китай. Нашите продукти предоставят добро обслужване като Едногодишна гаранция. Ако искате да получите продукти с отстъпка, можете да ги получите от нас. Нашите продукти не само предоставят безплатна проба, но също така предоставят и оферти. Ние също имаме висококачествени продукти, които са персонализирани. Добре дошли приятели и клиенти от страната и чужбина, за да посетят нашата фабрика и да си сътрудничат с нас, надяваме се да можем да спечелим двойно.