Алуминиева микроканална тръба

Nanjing Majestic е отлична фабрика за производство на многоканални алуминиеви тръби, така че може да осигури многоканални алуминиеви тръби с различни размери, форми и алуминиеви сплави.

Създадохме през 2007 г., ние, Нанкин Majestic Auto Parts компания се занимаваме с производство, износ и доставка на широка гама от продукти с автоматична охладителна система, като алуминиева микроканална тръба, радиаторна тръба, интеркулер, тръба за охладител на масло и кръгла тръба за кондензер и много други. Натрупахме богат опит чрез проучването и разработването на продукти на топлообменни системи и проектирахме и произведохме изделия за множество различни приложения. Провеждаме обширни изследвания и проучвания в нашето звено за научноизследователска и развойна дейност и се опитваме да направим всичко възможно иновация на по-добре представяща се гама продукти. Освен това проведените инспекции и проучвания ни помагат при проектирането и разработването на нови продукти с отлични постижения. Освен това нашата фабрика е сертифицирана по ISO / TS16949. Нашият екип от ефективни служители е добре запознат с всички производствен процес и други свързани задачи, като по този начин разширяваме бизнеса си по целия свят. Освен това се стремим да постигнем максимална удовлетвореност на клиентите и да следваме най-новите етични стандарти, които ни доведоха до постигането на нови върхове на успеха.

Очакваме с нетърпение да работим с вас!
Купете Алуминиева микроканална тръба от нашата фабрика, която е един от водещите производители и доставчици на Алуминиева микроканална тръба в Китай. Нашите продукти предоставят добро обслужване като Едногодишна гаранция. Ако искате да получите продукти с отстъпка, можете да ги получите от нас. Нашите продукти не само предоставят безплатна проба, но също така предоставят и оферти. Ние също имаме висококачествени продукти, които са персонализирани. Добре дошли приятели и клиенти от страната и чужбина, за да посетят нашата фабрика и да си сътрудничат с нас, надяваме се да можем да спечелим двойно.