Алуминиева високочестотна заварена тръба

Компанията Nanjing Majestic Auto Parts е специализирана в доставката на видове алуминиеви тръби, като алуминиева високочестотна заварена тръба, алуминиева многоканална тръба, безшевна алуминиева тръба, композитна алуминиева тръба.ect.

Методът на производство на алуминиеви високочестотни заварени тръби е да се оформи плоска алуминиева лента в тръба, след това да се свържат ръбовете чрез високочестотен процес на заваряване и да се извърши заваряване на шевове, без да се използва пълнежен материал. След това регулирайте размера на заварената тръба, докато достигнете точния размер и толеранс.

Характеристиките на високочестотните заварени тръби са: висока скорост на заваряване, малка зона на заваряване, засегната от топлината, заваряването не може да почисти детайла и може да заварява тънкостенни тръби и заварени метални тръби.

Ако има нужда, можете да се свържете с нас възможно най-скоро.

Купете Алуминиева високочестотна заварена тръба от нашата фабрика, която е един от водещите производители и доставчици на Алуминиева високочестотна заварена тръба в Китай. Нашите продукти предоставят добро обслужване като Едногодишна гаранция. Ако искате да получите продукти с отстъпка, можете да ги получите от нас. Нашите продукти не само предоставят безплатна проба, но също така предоставят и оферти. Ние също имаме висококачествени продукти, които са персонализирани. Добре дошли приятели и клиенти от страната и чужбина, за да посетят нашата фабрика и да си сътрудничат с нас, надяваме се да можем да спечелим двойно.